Bent u op zoek naar een huis of heeft u wellicht al een prachtige woning gekocht hier of ergens anders in Antwerpen? We willen u uiteraard feliciteren met uw aankoop. Hopelijk een (tussen) stap in uw woning carrière. Binnenkort gaat u dus verhuizen en u bent op zoek naar een verhuisfirma Antwerpen. Verhuisfirma gezocht Antwerpen helpt u graag op weg naar het vinden van een partner bij uw verhuizing.

Het is vaak een bijzonder moment wanneer u de sleutel krijgt van een nieuwe woning of een bedrijfspand. Het tekenen van de belangrijke documenten moet nog gebeuren en dan is dat huis of het bedrijfspand van u. Tijd om te schilderen, inrichting uit te zoeken en alle andere dingen die u moet doen voordat u erin kunt. Tegenwoordig zijn we steeds drukker. We hebben een baan die veel tijd in beslag neemt, als we thuis zijn weinig tijd om in te pakken en/of kinderen die alle kanten op moeten waardoor je niet kunt inpakken. Of wellicht wonen uw vrienden en familie iets te ver weg om een handje te kunnen helpen.

Bij een verhuizing komen vaak veel spullen en dozen tevoorschijn die bewaard moeten blijven omdat ze nog van pas kunnen komen. Inpakken en meenemen dus!

Verhuisfirma Antwerpen

Ontvang uw vrijblijvende offerte

Verhuizen in andere provincies

Provincie Antwerpen:
Regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Brasschaat etc.:         Verhuisfirma Antwerpen
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc.:             Verhuisfirma Mechelen
Regio Turnhout, Geel, Mol, Kasterlee etc.:                    Verhuisfirma Turnhout

Provincie West-Vlaanderen:
Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc:     Verhuisfirma Brugge
Regio Oostende, Knokke-Heist, Blankenberge etc:     Verhuisfirma Oostende
Regio Roeselare, Zonnebeke, Lichtervelde etc:            Verhuisfirma Roeselare

Provincie Oost-Vlaanderen: 
Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc.:               Verhuisfirma Gent
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem etc.:                    Verhuisfirma Aalst

Provincie Vlaams-Brabant:
Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc.:                  Verhuisfirma Leuven

Hoofdstedelijk Gewest Brussel:
Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc.:                    Verhuisfirma Brussel

Provincie Limburg:
Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc.:       Verhuisfirma Limburg

Verhuizen in of naar het mooie Antwerpen

De dozen moeten snel en efficient worden meegenomen zodat u snel en makkelijk kunt verhuizen. Het sjouwen van alle spullen van de eerste verdieping is ook geen pretje. Een verhuisfirma Antwerpen is dan uiteraard een prima oplossing. Het inpakken van alle spullen, het tillen van alle dozen en wellicht van spullen als een piano etc. is geen simpele klus. Een verhuisfirma Antwerpen kan hierin ondersteunen. Met de grootste zorg zullen spullen worden ingepakt en meegenomen worden met de verhuisfirma Antwerpen naar uw nieuwe woning of dat bedrijfspand. Heeft u speciale voorwerpen als bijvoorbeeld een piano? Of woont u op een eerste of tweede verdieping en bent u op zoek naar een verhuislift Antwerpen? Het is in ieder geval zeker dat we u graag op weg helpen met het vinden van een verhuisfirma Antwerpen of een verhuislift Antwerpen voor een probleemloos en zorgeloze verhuizing. We wensen u alvast een prettige nieuwe woning of bedrijfspand.

Over Antwerpen

In het prachtige België ligt het even mooie Antwerpen. Deze stad is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en het arrondissement. Met meer dan een half miljoen inwoners is Antwerpen de grootste gemeente van België. Antwerpen ligt aan de rechteroever van de Schelde en hoort logischerwijs bij de grootste havens van Europa. Ook staat Antwerpen bekend om zijn diamanthandel. De bewoners van Antwerpen worden ook wel sinjoren genoemd wat afgeleid is van het Spaanse woord señor (man). Ook noemen inwoners van Antwerpen de stad ‘t Stad of koekenstad (er zijn namelijk veel koekenfabrieken in Antwerpen). Wellicht kent u de Beukelaer of Parein wel? Antwerpen is een mooie stad om in te wonen en te leven. Een aantal trekpleisters in Antwerpen zijn de grote markt (met het stadhuis), de winkel-wandelstraat De Meir, art deco en jugendstil straten zoals De Cogels-Osylei, De Groenplaats, het Theaterplein, De Van Wesenbekestraat, Het Marnixplein en natuurlijk de Scheldekaaien. Op en rond deze locaties zijn uiteraard vele mooie huizen en gebouwen te vinden.

Verhuisfirma gezocht

Onze verhuis naar Antwerpen is probleemloos verlopen. Inpakken, verhuizen en alles direct in de juiste kamer. Een top verhuizing!

Familie Maes (Schoten – Antwerpen)